Review • ASTOR lipstick • I ♥ Heidi

Hola!
Dnešný článok som sa rozhodla venovať rúžu od Astor z kolekcie I ♥ Heidi. Mám ho síce len odvčera ale nebojte sa, stihla som ho "otestovať". Tak poďme na to!


Značka: Astor
Kolekcia: I ♥ Heidi
Odtieň: 002 "Sweety"
Obchod: DM
Cena: 4,99 €


Môj názor: Nemala som ani pocit že by mi pery vysušoval a ak dobre viem, dokonca by ich mal hydratovať.
Výdrž a kvalita: Výdrž je fantastická. Dlho mi na perách vydržal a dokonca som ho mala na perách aj po obedovaní a pití vody.
Oceňujem aj to, že stačí prejsť raz-dvakrát po perách a už je ho vidno. Je naozaj dobre pigmentovaný.
Odtieň: Boli tam krásne odtiene, ale celkom odvážne.(na mňa) Tento je ale jemný, až taký možno "nude". Ako môžete vidieť, je taky hnedo-ružovo-broskyňový a niečo také som hľadala. Určite ho budem často používať pretože na perách vyzerá úžasne.


Vzhľad a vôňa: Vzhľad sa mi fakt že páči. Pôsobí na mňa luxusne, za čo zrejme vďačím kombinácii čiernej a zlatej farby.
Vône opisovať vážne neviem, ale ani nejako nevonia ani nesmrdí. Ja neviem, príde mi to ako typická vôňa rúžu.
Story :D: Možno vás zaujíma, ako som sa k nemu dostala. (a možno nie) Čítala som na neho recenziu od blogerky Lindy Taylor. Ona má celkovo rada značku Astor a chválila si práve rúže z tejto kolekcie tak som neváhala a išla sa do DM pozrieť, aká je cena. Celkom som zostala zaskočená, pretože 5 € je pre mňa až až. Našla som tam odtieň, ktorý sa mi veľmi zapáčil, ale vedela som, že na neho nikdy nenašetrím. No včera sme zas s mamkou zašli do DM a doložili mi do neho.:3 (beriem to ako odmenu, za to že ma prijali na bilingválne gymnázium :3)

Určite vám ho doporučujem. Oplatí sa za neho zaplatiť 5 € pretože som s ním maximálne spokojná! Dúfam že sa článok páčil. Adiós!

•Otázky na záver•
Máte skúsenosť s rúžmi značky Astor?
Je lepšie si kúpiť lacnejší rúž ale menej kvalitný alebo drahší ale kvalitný?
Páčia sa vám takéto odtiene alebo radšej siahnete po výraznejších?





5 komentárov:

  1. Ahoj, ja len by som sa chcela spýtať či máš ask... ak áno napísala by si ho sem? pls :)
    Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj :) áno som to ja, mala som blog aj na blog.cz, ale prešla som na blogspot :) čo sa rúžu týka vyzerá veľmi pekne, páči sa mi vonkajší design, ale aj farba, pretože mám radšej svetlejšie odtiene ako tie výrazné, ja rúže veľmi nepoužívam, ale občas si ich na pery dám, radšej používam keď už tak balzámy na pery... s touto značkou veľmi skúseností nemám, ale možno by som sa rozhodla (niekedy v budúcnosti), že ju vyskúšam, inak veľmi pekný článok :D
    ----------------------------
    Candy ~ le-secret-de-bonbons.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Preco uz nepises? Pozeram sa tu kazdy den s tym ze tu najdem nieco nove ale nikdy nic... Som z toho dost smutna...
    Pls ak si toto precitas prosim odpis nieco alebo daj novy prispevok. :-)
    Ahoj!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. arhh -_- napísala som dlhý komentár ( ako už je známe :D ) a neodoslalo sa to .. Tak znova a v skratke ... Takýto rúž hladám strašne dlho. A myslela som si že v drogériách až asi ani nebudu .. A ? a je ! som strašne rada .. Mne sa páčil nude color na Marzii a spolužiačka si kúpila preste ten istý ako Marzia zo sephory ale vieš jej nerobí problém dať 30 eur za rúž :) Mne hej .. Možno si tento kúpim.. Inak gratulujem ku gymplu :D kde ťa prijali ? Lebo ja som na bilingálnom v LM :D Ak hej tak sa stretneme :*

    Tvoja milovaná Fleur ktorá sa cíti blbo že som sa ti neozvala skorej a aj celkom zastaralo že som ostala na blogu a neprešla na blogspote ( inak sík že si mi lajkla fotku :D inak by som na teba úplne zabudla a nezistila by som že si si založila blogspot :D )

    http://do-it-yourshelf.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá veľmi príjemne :) Farba je krásna. Od Astoru nič nemám, ale tento rúž ma zaujal.
    FrenchStyle.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť